Wat ik belangrijk vind in mijn therapie is dat het bij jou aansluit. Door mijn brede scholing kan ik veel verschillende technieken en therapieën toepassen. Ik zoek samen met jou naar een therapie en de coachingmethode die bij jou aansluit. Ik maak daarbij gebruik van technieken uit: cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie,ACT, aandachtsgerichte therapie, NLP, hypnose, ontspanningstherapie, wandeltherapie en paardentherapie.

Daarnaast sluit voor de één gesprekstherapie beter aan, terwijl de ander het fijner vindt om in de buitenlucht bezig te zijn en een wandeling te maken. Als je graag ervaringsgericht wilt werken of nieuwe inzichten wilt krijgen kan coaching of therapie met paarden jou verder helpen.

Wil je meer informatie of kennismaken met mij en mij werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op.

Behandelwijze

Wij werken vanuit positieve psychologie, maar ook klassieke  behandelwijzen worden toegepast om je weer terug in balans te krijgen. Puur Inzicht vindt het belangrijk om holistisch te kijken naar de mens als geheel; lichaam en geest.

Technieken die o.a. ingezet kunnen worden zijn: positieve psychologie, mindfulness, the work, nlp en hypnotherapie, acceptance en committent therapie, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, wandeltherapie of paardentherapie.

Werkwijze

Een behandeling start met een intake. De behandeling start met een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek worden je adresgegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag, je (medische) voorgeschiedenis en of je bijvoorbeeld medicijnen gebruikt. Wij stellen op basis van je hulpvraag een behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen de therapie aansluit bij jouw klachten, maar vooral bij jou.

Gemiddeld duurt een behandeling  3 tot 6 sessies.

Maak een afpsraak

Maak gelijk een afspraak en je kunt binnen 10 dagen bij ons terecht.

Eerst kennismaken? Dat kan altijd, dit kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is geheel vrijblijvend en gratis.

Of bel gelijk: 06 510 38 258

Vergoedingen

Wat kost een sessie mij? Dat is voor jou natuurlijk belangrijk om te weten. De meeste zorgverzekeraars vergoeden onze therapie grotendeels vanuit het aanvullende pakket omdat ik aangesloten ben bij de BATC. Veel verzekeraars vergoeden tussen de €40,- en €65,- per consult of 80%.

Meer informatie

Vul het veld hieronder in als u meer informatie wilt

Anderen over ons