Hypnotherapie Zwolle / Raalte

Hypnotherapie Zwolle /Raalte helpt je je onbewuste reacties bewust te maken en met een paar sessies weer lekker in je vel te zitten.

Bij hypnotherapie wordt hypnose ingezet op therapeutische basis bij diverse klachten. Het helpt je om snel inzicht te krijgen en is bij uitstek geschikt om je te ontspannen. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een prettige ontspannen hypnotische staat, ook wel trance genoemd. Onder deskundige begeleiding komt er meer inzicht in onbewuste reacties, waardoor er meer controle mogelijk is over deze reacties. In tegenstelling tot wat veel mensen denken houdt de cliënt zelf altijd de regie en controle over het proces.

 

Wanneer?

Hypnotherapie Zwolle helpt je op weg

Hypnotherapie helpt je op weg.

Hypnotherapie kan fijn zijn bij:

Wat is hypnotherapie

Onder hypnose wordt een staat van veranderd bewustzijn verstaan, een soort trance. Door deze geconcentreerde aandacht, maak je je als het ware los van je omgeving en ben je gericht op interne processen. Bij hypnose wordt veel gebruik gemaakt van ontspanningstechnieken en wordt een beroep gedaan op je voorstellingsvermogen.

Je houdt tijdens hypnotherapie alles altijd zelf in de hand. Wanneer je het nodig vindt, dan kun je onmiddellijk terugkomen in je normale manier van denken en reageren. De therapeut is er helemaal voor jou en tijdens de hypnotherapie wordt er volledig afgestemd op jouw persoonlijke proces.

 Je kunt tijdens de trance praten met de therapeut waardoor onbewuste processen bewust worden gemaakt. Zodra je weer uit trance komt kun je je alles herinneren wat je hebt ervaren en wat je hebt gezegd.

Werkwijze

De hypnotherapie start met een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek worden je gegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen de therapie aansluit bij jouw klachten, maar vooral bij jou.

 

Gratis kennismaking

Maak gelijk een afspraak bij hypnotherapie Zwolle / Raalte en je kunt binnen 10 dagen bij ons terecht.

Eerst kennismaken? Dat kan altijd, dit kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is geheel vrijblijvend en gratis.

Of bel gelijk: 06 510 38 258

Vergoedingen

Wat kost een sessie mij? Dat is voor jou natuurlijk belangrijk om te weten. De meeste zorgverzekeraars vergoeden onze therapie grotendeels vanuit het aanvullende pakket omdat ik aangesloten ben bij de BATC. Veel verzekeraars vergoeden tussen de €40,- en €65,- per consult of 80%.

Meer informatie

Vul het veld hieronder in als u meer informatie wilt

Anderen over ons