Ik studeerde Toegepaste Psychologie en specialiseerde me in gespreksvaardigheden. In aanvulling hierop heb ik de minor Paarden en Hulpverlening gedaan en mag paarden inzetten in therapie en coaching. Het is een bijzonder effectieve vorm van therapie en een mooi neveneffect is buiten bezig zijn en een actieve omgang met dieren, wat mijns inziens heel goed is voor de mens!

Daarnaast heb ik de DISC-persoonlijkheidsanalyse opleiding gevolgd en ben zeer ervaren in het afnemen/beoordelen van de analyse en het ontwerpen en geven van training over dit communicatiemodel.

Ik volg op dit moment een opleiding EMDR en mag deze therapievorm vanaf mei 2023 gaan uitvoeren.

Mijn visie is: mensen die lekker in hun vel zitten hebben veel energie en besteden die energie aan dingen waar ze goed in zijn en blij van worden. Na een traject bij Praktijk Platvoet, weten mensen hoe ze deze energie het beste kunnen inzetten en waar hun grenzen liggen. Mensen die van zichzelf weten wat ze willen in tegenstelling tot wat ze zouden moeten, hebben uitzicht op een veel duurzamere toekomst. Ze hebben de regie over hun leven in eigen hand. Ik heb de overtuiging dat het vinden van de juiste dag invulling eerder een logisch gevolg is van het zorgvuldig uitgevoerde traject, dan het doel op zich.