Psychologiepraktijk in Zwolle

Psychologiepraktijk Puur Inzicht te Zwolle biedt ondersteuning wanneer je het niet helemaal alleen aan kunt. Het leven vraagt soms meer dan je aankunt. Dat kan doordat er veel van je gevraagd wordt, maar ook omdat je een nare ervaring hebt meegemaakt die je moeilijk kunt verwerken. Er zijn zoveel redenen waarbij het goed kan zijn om een psycholoog te bezoeken. Psychologiepraktijk Puur Inzicht geeft je de steun, handvatten en inzicht waarmee je verder kunt en beter in je vel komt te zitten.

Wanneer naar een psycholoog?

Psycholoog Zwolle/ Raalte/ Almelo helpt jou op weg

De psycholoog helpt jouw op weg

Je kan bij psychologiepraktijk Puur Inzicht te Zwolle terecht voor:

Somberheid of depressie
Stess of burn-out
Onzekerheid of negatief zelfbeeld
Angst
Trauma/ heftige gebeurtenis
Rouw en verlies
Zingeving

Wie is de psycholoog van Psychologiepraktijk Puur Inzicht te Zwolle?

Psychologiepraktijk Puur Inzicht in Zwolle is een praktijk van toegepast psycholoog Laura Overmars-Henny. Zij is een jonge gedreven psycholoog die veel waarde hecht aan een persoonlijke benadering. Zij luistert aandachtig naar jou en jouw verhaal en kijkt niet alleen naar jouw klachten. Haar benadering is persoonlijk waarbij zij alles is overleg doet met jou en waar er gekeken wordt naar jouw specifieke behoeftes. 

Werkwijze

De therapie start met een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek worden je gegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen. Zo zorgen we ervoor dat de therapie niet alleen aansluit bij jouw klachten, maar vooral bij jou. 

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak bij ons en je kunt binnen 10 dagen bij psychologiepraktijk Puur Inzicht te Zwolle terecht.

Of bel: 06 510 38 258

Vergoedingen psycholoog Zwolle

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de therapie grotendeels vanuit het aanvullende pakket. Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Hier vindt je het vergoedingen overzicht.

Praktijklocatie

Psycholoog Puur Inzicht te Zwolle

Is gevestigd in:

Spacewinner
Paxtonstraat 4
8013 RP Zwolle