Hypnose in Zwolle of Raalte

Hypnose helpt  je om je te ontspannen en meer inzicht te krijgen. Tijdens de hypnose wordt er gewerkt met een prettige ontspannen staat. In tegenstelling tot wat veel mensen denken houdt je hier zelf altijd de regie en controle over.

Hypnose wordt in onze praktijk ingezet in combinatie met andere technieken. Om meer ontspannen te worden of meer in contact met je gevoel te komen. Ook kan hypnose ingezet worden bij de behandeling van verschillende klachten.

Wanneer Hypnose Raalte/ Zwolle

Hypnotherapie Zwolle helpt je op weg

Hypnose helpt je ontspannen.

Wat is hypnose?

Bij hypnose wordt veel gebruik gemaakt van ontspanningstechnieken en wordt een beroep gedaan op je voorstellingsvermogen. Tijdens de hypnose houdt je alles altijd zelf in de hand. Wanneer je het nodig vindt, dan kun je onmiddellijk terugkomen in je normale manier van denken en reageren. Je kunt tijdens de hypnose praten met de therapeut. Daardoor kunnen onbewuste processen bewust worden gemaakt. Zodra je weer uit hypnose komt kun je je alles herinneren wat je hebt ervaren.

Werkwijze

Als je je aanmeldt voor therapie dan starten we met een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek worden je gegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen de therapie aansluit bij jouw klachten, maar vooral bij jou.

 

Meer informatie

Vul het veld hieronder in als u meer informatie wilt

Anderen over ons