Vruchtbaarheidsproblemen, onvervulde kinderwens of miskraam

Heb je te maken met vruchtbaarheidsproblemen, een onvervulde kinderwens of heb je een miskraam gehad? Het is dan niet gek als het je soms teveel wordt en even niet meer zo goed weet hoe nu verder. Er kunnen momenten zijn dat je er zelf niet helemaal uitkomt en even behoefte hebt aan wat steun. Dan kan je bij mij terecht.

Wanneer?

Heb jij behoefte aan steun? Hulp nodig bij het verwerken van teleurstellingen of het omgaan met verdriet? Of moeite met het maken van belangrijke keuzes? Heb je het gevoel niet goed begrepen te worden door je partner of je omgeving? Je kan bij mij terecht voor alle psychische klachten rondom vruchtbaarheidsproblemen. Onderwerpen waarbij hulp fijn kan zijn:

  • Verdriet en teleurstelling omdat het anders loopt dan je had gehoopt
  • Omgaan met de stress en spanning
  • Verwerken van een miskraam
  • Spanningen in de relatie met je partner
  • Keuzes over de behadelingen
  • Ik vind het moeilijk om om te gaan met zwangere vrouwen of wanneer er een kindje geboren wordt
  • Ongewenste kinderloosheid

Traject

Ik help jou door middel van een kortdurend traject. Jij staat bij de coaching en therapie als mens centraal. Ik help je met het maken van keuzes en het verwerken van verdriet en teleurstellingen. Ik luister naar jou en jouw verhaal en geef je steun, inzicht en handvatten om daarna weer zelf verder te kunnen. Een traject kan bestaan uit coachgesprekken, EMDR, hypnose en acceptance en commitment therapie (ACT).

Werkwijze

Een traject start met een intake.  Tijdens het intakegesprek worden gegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een plan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen.

vruchtbaarheidsproblemen

Psychosociale hulp Aangesloten bij FREYA 

Of bel: 06 510 38 258

Meer informatie

Vul het veld hieronder in als u meer informatie wilt

Anderen over ons