Tarieven

Tarieven

Intake/ sessie praktijk                            €114,- BTW vrij 45-60 min
Avond sessie praktijk                              €124,- BTW vrij 45-60 min
Wandel- paardentherapie/coaching    €158,- BTW vrij 75-90 min
Relatietherapie                                        €149,- BTW vrij 75-90 min

 

 

Er is geen verwijsbrief nodig van huisarts of specialist.

 

Afspraak annuleren

Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak kosteloos. Binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie wel volledig in rekening gebracht.

Vergoedingen

Therapie wordt door de meeste verzekeraars (deels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Het valt dan onder de psychosociale therapie. Ik ben aangesloten als register lid bij de NFG en het RBCZ. Een vergoedingenoverzicht vindt je op : https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html.

Ook ben ik aangesloten bij Vektis en beschikken zowel de therapeuten als de praktijk over AGB codes.

Werkgevers

Veel werkgevers betalen deels of geheel mee aan therapie of coaching wanneer u kunt aantonen dat deze therapie/ coaching bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, verkorting of voorkomen van ziekteverzuim en helpt bij je re integratie. Ook bij burn-out en trauma's of nare ervaringen die op het werk zijn ontstaan, is vaak de werkgever bereid mee te dragen in de kosten.

Informeer hiernaar bij jouw werkgever. Wanneer gewenst stellen wij een offerte op voor je werkgever.

 

Verzekering

Bij klachten na een ongeval/ auto ongeluk kunnen vaak kosten verhaald worden bij de letselschade verzekering. Informeer bij je letselschade adviseur of je auto verzekering.

Privacy

Onze praktijk werkt volgens de AVG. Voor meer informatie over het verwerken van je gegevens in onze praktijk vindt je meer op de volgende pagina's: https://www.puurinzicht.nl/privacyverklaring-clienten/ en https://www.puurinzicht.nl/privacy-policy/

Klachten

Heb je een klacht over de therapie of therapeut, meld dat dan graag bij je therapeut, dan wordt er samen gekeken naar een oplossing.
Mocht je met je therapeut niet tot een passende oplossing komen, dan vindt je hier meer informatie voor de klachtenregeling vanuit de NFG.

 

Waarneming

Bij ziekte zal Jaqcueline Schots- de Ruig de praktijk waarnemen.

 

Wij werken met de meldcode huiselijk geweld.