Tarieven

2020

Intake/ sessie                         €99 BTW vrij 45-60 min
Avond/weekendtarief            €119 BTW vrij 45-60 min
*Voor nieuwe trajecten per 1 januari 2020, trajecten gestart voor deze datum gelden de tarieven van 2019.

 

Er is geen verwijsbrief nodig van huisarts of specialist.

Je kan bij ons binnen 10 dagen terecht voor een intake en de therapie start meteen hierna.

*Voor consulten aan huis wordt €0,50 cent per km gerekend vanaf 8103 BC Raalte

Afspraak annuleren

Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak kosteloos. Binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie wel volledig in rekening gebracht.

Vergoedingen

Ik help je graag met het uitzoeken naar de mogelijkheid om de  therapie vergoed te krijgen. Therapie wordt door de meeste verzekeraars (grotendeels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Het valt dan onder de psychosociale therapie. Ik ben aangesloten bij de NFG en het RBCZ. Een vergoedingenoverzicht vindt je hier.

 

Belastingdienst

Bijzondere ziektekosten
Wanneer je ziektekostenverzekering geen vergoeding geeft en het tarief meer bedraagt dan de zorgdrempel van dat jaar is het mogelijk deels teruggave (30-50%) te krijgen van de belastingdienst.
Scholingskosten
Coaching kan opgegeven worden als scholingskosten. Hierdoor kan je deels (30-50%) teruggave krijgen van de belastingdienst. Lees hier meer.

Werkgevers

Veel werkgevers betalen deels of geheel mee aan coaching wanneer u kunt aantonen dat deze coaching bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, verkorting of voorkomen van ziekteverzuim en re integratie.

Meer informatie

Vul het veld hieronder in als u meer informatie wilt

Anderen over ons