Tarieven

Kennismaking                     gratis

Therapie                              €75,- BTW vrij 45 - 60 min.

Coaching                              €90,- excl. BTW  60 - 75 min.

Coachtraject 8 sessies      €695,- excl. BTW

 

Er is geen verwijsbrief nodig van huisarts of specialist.
Je kan bij ons binnen 10 dagen terecht voor een intake en de therapie start meteen hierna.

*Voor consulten aan huis wordt €0,50 cent per km gerekend vanaf 8103 BC Raalte

Kennismaking

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek van een half uur. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit kennismakingsgesprek kan voorafgaand een intake worden gepland. Als de klik er is kan je meteen starten met de therapie of coaching.

Vergoedingen

Ik help je graag met het uitzoeken naar de mogelijkheid om de coaching, begeleiding en therapie vergoed te krijgen. Therapie wordt door de meeste verzekeraars (grotendeels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering onder alternatieve therapie. Ik ben dan lid van de BATC, waardoor het vergoed wordt als natuurgeneeskundige therapie. Zie De Zorgwijzer voor meer informatie. De BATC wordt door bijna alle verzekeraars vergoed, behalve door de VGZ groep. De vergoedingen gaan niet ten koste van het eigen risico. Kijk in je vergoedingenoverzicht of informeer bij je zorgverzekering om zeker te zijn van een vergoeding.  

 

Belastingdienst

Bijzondere ziektekosten
Wanneer je ziektekostenverzekering geen vergoeding geeft en het tarief meer bedraagt dan de zorgdrempel van dat jaar is het mogelijk deels teruggave (30-50%) te krijgen van de belastingdienst.
Scholingskosten
Coaching kan opgegeven worden als scholingskosten. Hierdoor kan je deels (30-50%) teruggave krijgen van de belastingdienst. Lees hier meer.

Werkgevers

Veel werkgevers betalen deels of geheel mee aan coaching wanneer u kunt aantonen dat deze coaching bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, verkorting of voorkomen van ziekteverzuim en re integratie.

Afspraak annuleren

Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak kosteloos. Binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie wel volledig in rekening gebracht.

Meer informatie

Vul het veld hieronder in als u meer informatie wilt

Anderen over ons