Loopbaancoaching in Zwolle: welke carrière past bij jou?

Loopbaancoaching ZwolleLoopbaancoaching in Zwolle is bijzonder geschikt voor jou wanneer je het idee hebt dat je niet op de juiste werkplek zit. Of niet de functie hebt waar je gelukkig van wordt. Loopbaancoaching in Zwolle is ook een goede stap wanneer je niet zo goed weet waar je jouw volgende baan moet gaan zoeken.. Wanneer je een functie en werkplek vindt die echt bij je past, dan haal je meer uit het werk dan een salarisstrookje. En gezien ons werk een groot gedeelte van ons leven bepaalt, is het de moeite om hier eens wat meer aandacht aan te besteden.

Voor wie is loopbaancoaching in Zwolle geschikt?

Zit jij prima op je plek, weet je precies wie je bent, wat je kunt en welke ambities je hebt en past dit allemaal binnen het bedrijf waar je nu werkt? Dan is loopbaancoaching in Zwolle niet geschikt voor je. In alle andere gevallen is het wél de juiste keuze. Bijvoorbeeld wanneer je elke ochtend met tegenzin naar je werk gaat, wanneer je geen idee hebt wat je nou precies wilt in je loopbaan of wanneer je geen idee hebt welke functie past bij de vaardigheden die jij beheerst.

Wat kan ik verwachten van loopbaancoaching?

Tijdens loopbaancoaching in Zwolle staan drie vragen centraal:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?

Samen met mij ga je op zoek naar de echte antwoorden van deze vragen. Je leert jezelf beter kennen. Je talenten, interesse en waarden spelen daarbij een belangrijke rol. Vervolgens kijken we welke keuzes bij jou passen en welke stappen je kan ondernemen naar werk vanuit jouw persoonlijke drijfveren.

Een gecertificeerd toegepast psycholoog als loopbaancoach

Als gecertificeerd toegepast psycholoog kan ik op het gebied van loopbaancoaching veel toevoegen.  Het gebeurt vaak dat de werkgever meebetaalt aan de coaching. Je kunt altijd binnen 10 dagen bij me terecht. Wil je eerst de mogelijkheden rond coaching en  doornemen, boek dan eerst een telefonisch kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt dertig minuten en is uiteraard geheel vrijblijvend. Aan de hand van dit gesprek kan ik je een advies op maat bieden.

Direct aan de slag met loopbaancoaching in Zwolle

Heb je het idee dat je niet op je plek zit waar je nu werkt? Dan is het tijd om in actie te komen, zodat je wel weer voldoening uit je werk haalt en je jezelf met passie in kunt zetten en jezelf verder kunt ontwikkelen. Loopbaancoaching in Zwolle wordt gegeven tijdens kantooruren, maar kan ook ’s avonds geregeld worden uiteraard. Wil je meer weten of wil je je direct inschrijven? Neem dan vandaag nog contact met me op zodat we een afspraak kunnen maken.

Werkwijze

De coaching start met een intake gesprek. Wij stellen op basis van je persoonlijke doelen een plan van aanpak samen op.

Laura Overmars is toegepast arbeids- en organisatiepsycholoog en past binnen de coaching gesprekken en ACT (acceptance en commitment therapie) toe. Ze werkt met wetenschappelijk bewezen oefeningen en geeft je inzicht en handvatten mee.

Meer informatie

Vul het veld hieronder in als u meer informatie wilt

Anderen over ons