Roze wolk, hoezo?

Als je moeder wordt komt er enorm veel op je af. Alle aandacht gaat naar je kind, maar waar blijf jij? Het (aanstaande) ouderschap vraagt veel van je, zowel lichamelijk als mentaal. Soms kan dit teveel voor je worden en ontstaan er klachten. Dan kan onze coaching en therapie veel voor je betekenen!

Wij geven je hulp bij problemen waar jij in je zwangerschap of het moederschap tegenaan loopt.

Hieronder voorbeelden wanneer hulp fijn kan zijn:

  • Somberheid, babyblues of depressieve klachten
  • Stress, overspannen en burn-out
  • Angst en onzekerheid
  • Traumatische ervaring bij bevalling en kraamweek
  • Als je kind in het ziekenhuis ligt of heeft gelegen
  • Balans vinden in het moederschap (in combinatie met werk, partner, sociaal leven)
  • Als de zwangerschap of het moeder zijn anders loopt dan je had verwacht
  • Relatieproblemen sinds de komst van jullie kind

Mijn eigen ervaring

Tijdens mijn eigen zwangerschap en de periode daarna heb ik door een paar heftige levensgebeurtenissen die zich gelijktijdig afspeelden zelf veel last gehad van stress, spanning en depressieve klachten. Ik weet als geen ander hoe vervelend het is als je geen roze wolk ervaart en je niet echt kan genieten deze bijzondere periode. Door deze ervaring kan ik mij goed inleven in hoe jij je voelt en jou goed verder helpen.

Werkwijze

Een behandeling start met een intake. De behandeling start met een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek worden je gegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen de therapie aansluit bij jouw klachten, maar vooral bij jou.

Wij komen ook bij jou aan huis speciaal voor de hulpverlening rondom de zwangerschap en het moederschap, ook online therapie is mogelijk als je ver weg woont of dat fijn vindt.

Meer informatie

Vul het veld hieronder in als u meer informatie wilt

Anderen over ons