Wanneer we het moeilijk hebben lukt het soms niet om er op eigen kracht uit te komen. Dit kan gebeuren wanneer we geconfronteerd worden met negatieve gevoelens, problemen ervaren in de omgang met anderen of wanneer er ingrijpende gebeurtenissen in ons leven plaats vinden. Op tijd hulp krijgen is dan belangrijk om verergering van klachten te voorkomen. Je kan bij ons terecht voor klachten zoals: stress en burn-out, somberheid en depressieve klachten, relatieproblemen, angst of je ontwricht voelen na stressvolle of negatieve life events.

Visie

In onze coaching en therapie sta jij centraal. Er is iemand die volledig naar jou luistert. Zonder oordeel en mening, zonder eigen agenda. Die jou steun, inzicht en handvatten geeft om daarna weer zelf verder te kunnen.

Het belangrijkste vinden wij dat de therapie aansluit bij jou. Bij ons krijg je geen standaard behandeling die het beste bij jouw klacht past maar kijken wij samen naar wat jij nodig hebt. Wat voor de één werkt, werkt immers niet altijd voor de ander. Daarom hebben wij niet alleen gesprekken, maar ook ervaringsgerichte therapie ACT, EMDR, Hypnose en paardentherapie.

Algemene voorwaarden en privacy policy

Lees hier onze algemene voorwaarden en hier onze privacy policy voor onze website.

Cliënten van Puur Inzicht kunnen hier onze uitgebreide privacy policy voor cliënten vinden.

Meer informatie

Vul het veld hieronder in als u meer informatie wilt

Anderen over ons