Paardencoaching in Zwolle, de manier om weer jezelf te worden

Ben jij een van de mensen die op zoek is naar een manier om meer uit het leven te halen? Vind je het moeilijk om jouw kerngedachten te formuleren, jezelf een duidelijke houding te geven en te bepalen wat je écht wilt? Dan is paardencoaching in Zwolle de oplossing. Tijdens de paardencoaching in Zwolle wordt er (uiteraard) gewerkt met paarden en een gecertificeerd toegepast psychologe om het maximale resultaat te behalen. Tal van tevreden cliënten gingen je voor en hebben hier nog altijd dagelijks profijt van.

Waarom precies paardencoaching in Zwolle?

‘Een dier is altijd eerlijk’. Wellicht kende je de uitspraak al, of een van de vele verbuigingen, zoals het feit dat een dier nooit een dubbele agenda heeft. Bij paardencoaching in Zwolle wordt dit optimaal gebruikt om jou meer inzicht te geven. De paarden zijn een spiegel. Als vluchtdieren reageren zij direct op jouw houding, jouw acties en de emoties die je uitstraalt.

Paardencoaching Zwolle

Hierdoor is het veel makkelijker om te zien welke gevolgen bepaalde veranderingen hebben. Ook krijg je direct meer inzicht in het belang van lichaamshouding, want dit een belangrijk element bij de onderlinge communicatie tussen paarden. En uiteraard ook bij de non-verbale communicatie tussen mensen. Omdat een paard altijd eerlijk reageert, krijg je altijd directe en objectieve feedback.

Bij paardencoaching in Zwolle gaat het niet alleen om praten

  Denk jij direct aan ellenlange gesprekken wanneer het gaat om de psycholoog? Zet dit dan vooral uit je hoofd wanneer je je inschrijft voor de paardencoaching in Zwolle. Hier gaat het namelijk vooral om doen en voelen. Praten is minder belangrijk tijdens de interactie met de dieren. Na de oefeningen met de paarden gaat de paardencoach in Zwolle een reflectief gesprek met je aan. Gewoon bij de paardenbak, in de buurt van de dieren waarmee je de oefeningen gedaan hebt. Geen ligbank en aantekeningblok dus.

  Moet ik paard kunnen rijden voor paardencoaching in Zwolle?

  Absoluut niet. Je hoeft zelfs geen enkele ervaring met paarden te hebben. We werken naast het paard, niet op de rug van het dier. Daarnaast begeleidt de paardencoach het gehele traject op een simpele manier, zodat je altijd exact weet wat er gedaan wordt.

  Wanneer kan ik terecht?

  Wil jij ook gebruikmaken van paardencoaching om sterker in het leven te staan, bewustere keuzes te maken of duidelijker je grenzen aangeven? Schrijf je dan vandaag nog in; je kunt binnen 10 dagen terecht voor coaching met paarden. Wil je eerst eens kennismaken om te horen wat de beste aanpak is voor jouw situatie? Boek dan een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van een half uur. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend en voorzie ik je graag van gericht advies op maat. Ook wanneer blijkt dat paardencoaching in Zwolle wellicht niet de beste oplossing voor jou is.

  Paardencoach

  Laura Overmars-Henny is paardencoach en toegepast psycholoog. Zij is in haar jeugd al begonnen met paardrijden en heeft zich jarenlang verdiept in paardengedrag. Later kreeg zij interesse in persoonlijke ontwikkeling en paarden als spiegel en heeft zij de opleiding Toegepaste Psychologie en Hulpverlening met paarden gedaan. Als geen ander kan zij het gedrag van het paard herkennen en vertalen voor de coachee.