Psycholoog Zwolle

Psycholoog Zwolle biedt ondersteuning wanneer je het niet helemaal alleen aan kunt. Het leven vraagt soms meer dan je aankunt. Dat kan doordat er veel van je gevraagd wordt, maar ook omdat je een nare ervaring hebt meegemaakt die je moeilijk kunt verwerken. Er zijn zoveel redenen waarbij het goed kan zijn om een psycholoog te bezoeken. Psychologiepraktijk Puur Inzicht geeft je de steun, handvatten en inzicht waarmee je verder kunt en beter in je vel komt te zitten.

 

 

Psycholoog Zwolle geeft je de steun, handvatten en inzicht waarmee je verder kunt en beter in je vel komt te zitten.

De stap naar een psycholoog

De stap naar een psycholoog is voor velen niet gemakkelijk. Misschien voel je je al een tijdje niet zo goed? Blijf je maar in een negatieve spiraal zitten? Of ben je erg van slag van een heftige gebeurtenis? Ik help je graag om stappen te zetten in de richting waar jij naartoe wilt. Door vragen te stellen, te praten en goed te luisteren breng ik samen met jouw de pijnpunten in kaart. Vervolgens kijken we naar de therapie(vorm) die bij jou past en gaan we samen aan de slag. Dat kan zijn middels gesprekken, opdrachten of in een actieve vorm als wandel- of paardentherapie. Omdat ik het belangrijk vindt dat een ieder snel terecht kan voor hulp werk ik zonder wachtlijst.
Vergoeding van de therapie is in veel gevallen mogelijk vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekeraar.

Wil jij weten of ik voor jou kan betekenen? Of wil je direct een afspraak maken voor een intake. Bel 0651038258 of mail info@puurinzicht.nl mij gerust.

Wanneer naar een psycholoog?

Psycholoog Zwolle/ Raalte/ Almelo helpt jou op weg

De psycholoog helpt jouw op weg

Je kan bij psychologiepraktijk Puur Inzicht te Zwolle terecht voor:

Somberheid of depressie
Stess of burn-out
Onzekerheid of negatief zelfbeeld
Angst
Trauma/ heftige gebeurtenis
Rouw en verlies
Zingeving

Wie is psycholoog Zwolle?

Psychologiepraktijk Puur Inzicht in Zwolle is een praktijk van toegepast psycholoog Laura Overmars-Henny. Zij is een jonge gedreven psycholoog die veel waarde hecht aan een persoonlijke benadering. Zij luistert aandachtig naar jou en jouw verhaal en kijkt niet alleen naar jouw klachten. Haar benadering is persoonlijk waarbij zij alles in overleg doet met jou en waar er gekeken wordt naar jouw specifieke behoeftes en doelen. Lees hier meer over de psycholoog.

Werkwijze

De therapie start met een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen. Zo zorgen we ervoor dat de therapie niet alleen aansluit bij jouw klachten, maar vooral bij jou. 

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak bij ons en je kunt binnen 10 dagen bij psychologiepraktijk Puur Inzicht te Zwolle terecht.

Of bel: 06 510 38 258

Vergoedingen psycholoog Zwolle

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de therapie grotendeels vanuit het aanvullende pakket. Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Hier vindt je het vergoedingen overzicht.

Praktijklocatie

Psycholoog Puur Inzicht te Zwolle

Is gevestigd in:

Spacewinner
Paxtonstraat 4
8013 RP Zwolle