Scheiding therapie Zwolle

Therapie bij scheiding Zwolle is er voor jou voor, tijdens of na je scheiding. Een scheiding is een hele heftige en ingrijpende levensgebeurtenis. Je verliest niet alleen je partner, ook het leven dat je voor ogen had. Vaak ook je huis, schoonfamilie, gezamenlijke vrienden, het kerngezin, je verliest misschien een deel van het ouderschap, de toekomst voor je kinderen dat je voor ogen had. Het doet heel veel verdriet en pijn. Je verliest je toekomst en ziet misschien niet meer het licht aan het einde van de tunnel. Alleen maar een diep zwart gat. Misschien kwam de breuk heel plots of heb je al jaren gestreden voor je relatie. Misschien was het jouw keuze of die van je partner of je in een destructieve relatie. Wat de reden ook is, hoe jouw scheiding en verliezen eruit zien. Het is een heel pijnlijk en moeilijk proces. Scheiding Therapie Zwolle bied gespecialiseerde therapie door een ervaringsdeskundige toegepast psycholoog.

Waarom therapie bij scheiding Zwolle in onze praktijk?

Toegepast Psycholoog Laura Henny is binnen onze praktijk gespecialiseerd in therapie bij scheiding. Zij is ervaringsdeskundige en heeft in een heel diep gat gezeten voor, tijdens en na haar scheiding. Met veel psychische klachten. Hele diepe dalen en heel veel verdriet, wanhoop, boosheid. Ze heeft een weg gevonden om om te gaan met de pijn, de pijn die in het begin ondraaglijk voelde, maar die steeds een klein beetje dragelijker werd.

Het verlies van iemand van wie je heel veel houd, doet zoveel pijn, dat er eerst niets anders meer is dan die pijn. Ook al en juist als die liefde niet meer wederzijds is. Ook al was de relatie niet meer wat het ooit was, je hebt een geschiedenis samen, je hebt ook hele mooie momenten gedeeld. Scheiden is afscheid nemen van een leven op zoveel fronten, zoveel verliezen tegelijk. 

Heb jij deze vragen tijdens of na je scheiding?

Bij scheiding therapie Zwolle staan we samen met jou in de therapie stil bij vragen die je kan hebben:

  • Hoe ga je rouwen om iemand die er nog is?
  • Iemand met wie je misschien samen kinderen hebt?
  • En met wie je hart nog steeds samen wilt zijn?
  • Hoe kan je omgaan met die tegenstrijdige gevoelens, van liefde, rouw, verdriet, boosheid en wanhoop?
  • Hoe kan je erop vertrouwen dat het beter wordt?
  • Je hier een weg in kan vinden?
  • Hoe kan je omgaan met het gevoel dat je totale toekomst weg is? Je droom, je gezin?
  • Hoe kan je omgaan met de schaamte? het schuldgevoel?
  • Hoe kan je jezelf en de ander vergeven?
  • Hoe kan je weer gaan houden van jezelf en je leven?

Aanmelden voor scheiding therapie Zwolle

Aanmelden voor scheiding therapie Zwolle kan via je de contact pagina op onze site. Kies daarbij therapeut Laura Henny, zij is gespecialiseerd in therapie bij scheiding.

Psychologie praktijk Puur Inzicht is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen waardoor je een deel van de sessies vergoed kan krijgen, lees hier meer over.