Vacature psycholoog/ psychosociaal therapeut

 

De praktijk

Puur inzicht is een zelfstandige praktijk voor psychosociale zorg en coaching. De praktijk richt zich op mensen die overbelast zijn of uit balans zijn geraakt. Klachten die veel behandeld worden in de praktijk zijn: burn-out, trauma, somberheid en angst. Met verschillende werkvormen waaronder oplossingsgerichte therapie, ACT en EMDR worden cliënten vooruit een steuntje in de rug gegeven. De visie van Praktijk Puur inzicht is om mensen steun en handvatten aan te geven, zodat ze daarna zelf weer verder kunnen.

 

De functie 

Er is behoefte aan een (toegepast) psycholoog/ psychosociaal therapeut die ervaring heeft met therapie als CGT, ACT, mindfulness. Ook is het een pré als je ervaring hebt met het behandelen met EMDR. Puur Inzicht heeft een praktijk in Zwolle. Zowel loondienst als freelance bespreekbaar.

Functie eisen

  • Minimale Hbo opleiding (toegepaste) psychologie, psychosociale therapie of soortgelijk
  • Emdr basiscursus of bereid zijn deze te volgen
  • Flexibele inzetbaarheid (alles in overleg)
  • Eigen vervoer
  • Ingeschreven staan bij een beroepsvereniging voor vergoeding. Zoals de NFG of NVPA, of bereid zijn zich te registreren en mogelijk bijscholing volgen voor registratie eisen.

 

Wat bieden we:

In eerste instantie starten met 8 uur loondienst of 4 tot 6 cliënt uren als freelance ZZP opdracht. Mogelijk in overleg.

Interesse?

Heb je interesse in de functie en heb je meer vragen dan kan je mij bellen of mailen.
Ik ontvang graag je CV en een korte motivatie.

Laura Overmars-Henny
info@puurinzicht.nl
0651038258