Vacature psycholoog/ psychosociaal therapeut

 

De praktijk

Puur inzicht is een zelfstandige praktijk voor psychosociale zorg en coaching. De praktijk richt zich op mensen die overbelast zijn of uit balans zijn geraakt. Klachten die veel behandeld worden in de praktijk zijn: burn-out, trauma, somberheid en angst. Met verschillende werkvormen waaronder oplossingsgerichte therapie, ACT en EMDR worden cliënten vooruit een steuntje in de rug gegeven. De visie van Praktijk Puur inzicht is om mensen steun en handvatten aan te geven, zodat ze daarna zelf weer verder kunnen.

 

De functie 

Er is behoefte aan een (toegepast) psycholoog/ psychosociaal therapeut die ervaring heeft met EMDR therapie. Ook is het een pré als je ervaring hebt met het behandelen van kinderen. Puur Inzicht heeft een praktijk in Zwolle. Het gaat in eerste instantie om een opdracht op freelance basis.

Functie eisen

  • Minimale Hbo opleiding (toegepaste) psychologie, psychosociale therapie of andere mens-gerichte opleiding.
  • Aantoonbaar ervaren met EMDR
  • Aantoonbaar ervaring met andere therapievorm(en): denk bijvoorbeeld aan CGT, ACT, EFT, oplossingsgerichte threapie
  • Flexibele inzetbaarheid (alles in overleg)
  • Eigen vervoer
  • Ingeschreven staan bij een beroepsvereniging voor vergoeding. Zoals de NFG of NVPA, of bereid zijn zich te registreren en mogelijk bijscholing volgen voor registratie eisen.

 

Wat bieden we:

In eerste instantie als ZZP opdracht 6 – 10 cliënturen per week. Mogelijk in overleg zijn andere vormen als loondienst mogelijk.

Interesse?

Heb je interesse in de functie en heb je meer vragen dan kan je mij bellen of mailen.
Ik ontvang graag je CV en een korte motivatie.

Laura Overmars-Henny
info@puurinzicht.nl
0651038258