Psycholoog Heino

Puur Inzicht is een praktijk voor psychologie in Raalte (nabij) Heino voor mensen die om wat voor reden dan ook overbelast of uit balans zijn geraakt. Het leven kan veel van ons vragen. De verschillende rollen die wij hebben, veranderingen in onze omstandigheden, verwachtingen die anderen van ons hebben en van onszelf. Psycholoog Heino biedt steun, inzicht en handvatten om weer lekker in je vel te zitten.

Wanneer naar een psycholoog?

Psycholoog Zwolle/ Raalte/ Almelo helpt jou op weg

De psycholoog helpt jouw op weg

Thema's en klachten waarbij ondersteuning van een psycholoog fijn kan zijn:

Somberheid of depressie
Stess of burn-out
Onzekerheid of negatief zelfbeeld
Angst
Trauma/ heftige gebeurtenis
Rouw en verlies
Zingeving

Over Psycholoog Heino

De toegepast psycholoog Laura Overmars is een empathische en betrokken therapeut die een vertrouwde omgeving biedt waarin jij je veilig voelt. Zodat je jouw verhaal kan delen en er ruimte is voor inzicht en je de steun en handvatten krijgt die je nodig hebt. De therapie is kortdurend en gericht op jouw hulpvraag en doelen. Laura ondersteunt je om binnen een paar sessies beter in je vel te zitten. 

Technieken die zij inzet zijn: coachende gesprekken, ACT (acceptance en commitment therapie), EMDR, CGT (cognitieve gedragstherapie) en hypnose

Werkwijze

De therapie start met een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek worden je gegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen. Zo zorgen we ervoor dat de therapie niet alleen aansluit bij jouw klachten, maar vooral bij jou.